Vliegveld Corsica

Komt u aan op het vliegveld in Corsica. Hoe komt u naar een nabijgelegen stad?

CALVI

Met uitzondering van taxi's, is er geen openbaar vervoer vanaf de luchthaven naar Calvi. Een taxi vanaf het vliegveld naar het centrum kost ongeveer 15-20 euro per enkele reis.

BASTIA

Er is een bus tussen Bastia en het vliegveld die vertrekt tegenover hetPrefecture gebouw (tegenover het station) in de stad. Een taxi kost ongeveer 30-35 euro per enkele reis.

AJACCIO

De TCA buslijn 8 komt links van het vliegveld. De bus gaat naar de haven, het centrum en het busstation en kost ongeveer 5 euro per enkele reis. Een taxi kost ongeveer 25-30 euro per enkele reis.

FIGARI

Een taxi vanaf Figari naar Bonifacio kost ongeveer 30-35 euro. Van Figari naar Porto Vecchio betaalt u ongeveer 50-80 euro enkele reis. Om naar Propriano te komen raden wij het huren van een auto aan.
 
 

Nog meer campings:

campings corsica Vacance Select heeft erg mooie campings met stacaravans op Corsica in haar aanbod. Daarnaast ook erg mooie vakantiehuisjes en villa's. campings frankrijk E-camp heeft campings op Corsica. Daarnaast ook campings op het naastgelegen eiland Sardinie.