Propriano Corsica

Propriano is een bruisende stad met restaurants, winkels en alles wat wje mag verwachten van een badplaats. Met zijn aantrekkelijke, drukke jachthaven en de vele goede restaurants is Propriano een populaire keuze voor vakantiegangers.De Valinco Golf is een van de mooiste en meest ongerepte baaien in het zuiden van Corsica met veel zandstranden. Propriano is niet echt ontwikkeld tot de eeuwwisseling, en de natuurlijke haven heeft nog een enigszins historische kwaliteit hoewel Propriano nu wordt beschouwd als een belangrijk toeristisch centrum.

Bezienswaardigheden

Er zijn veel dingen te zien en te doen in het gebied rondom Propriano. Je kunt er genieten van alle gebruikelijke water- en bergsporten, baden in de rivierof ontspannen in de warmwaterbronnen van Baracci of de Bains de Caldane, tennissen, wandelen, paardrijden -paardrijden, duiken, klimmen, of neem een trein of per boot. De meer avontuurlijke mensen kunnen, canyoningen, parachutespringen, klimmen of jetskien. Kortom veel te doen!
 
 

Nog meer campings:

campings corsica Vacance Select heeft erg mooie campings met stacaravans op Corsica in haar aanbod. Daarnaast ook erg mooie vakantiehuisjes en villa's. campings frankrijk E-camp heeft campings op Corsica. Daarnaast ook campings op het naastgelegen eiland Sardinie.