Trein Corsica

De trein naar Corsica, de Trinicellu ( 'Little Train "in Corsica) is de spoorlijn die loopt langs de kust van Corsica tussen Calvi en Bastia via Ponte Leccia. De reis tussen Calvi en Ile Rousse duurt ongeveer 50 minuten. Het is een ervaring die niet gemist mag worden!

Treintijden

De trein rijdt niet erg frequent; ongeveer 5 treinen per dag in elke richting, oplopend tot 10 per dag in de zomer De routes zijn opgedeeld in verschillende tarieven. Als u van plan bent gebruik te maken van de trein, dan is de aankoop van een carnet (6 tickets) genoeg voor een heen-en terugreis tussen Calvi en Ile Rousse. TKinderen onder de 4 jaar reizen gratis en 4-12 jaar, betaalt slechts 50% van de volwassen tarief. Een carnet van 6 tickets kost ongeveer € 10 (prijs 2005).
 
 

Nog meer campings:

campings corsica Vacance Select heeft erg mooie campings met stacaravans op Corsica in haar aanbod. Daarnaast ook erg mooie vakantiehuisjes en villa's. campings frankrijk E-camp heeft campings op Corsica. Daarnaast ook campings op het naastgelegen eiland Sardinie.