Weer Corsica

Het weer op Corsica is wisselend. Wij hebben een overzicht voor u gemaakt wanneer u het beste Corsica kunt bezoeken.

Het weer in de Lente

De lente is een fantastische tijd om Corsica te bezoeken. De bloemen zijn in bloei en het eiland is in levendige kleur Het weer in april en mei kan een beetje wisselvallig.

Het weer in de zomer

Juni is het ideale moment om Corsica te bezoeken. De gemiddelde temperatuur stijgt en de zee is warm en lekker. In deze tijd van het jaar Corsica is nog relatief rustig. Je hebt het strand voor jezelf. Juni is de perfecte tijd om te wandelen op Corsica of gewoon het het eiland te verkennen.

Hoogzomer

Juli en augustus zijn de warmste en natuurlijk de zonnigste maanden op Corsica met hoge temperaturen. De bossen en de bergen bieden welkome verlichting van de warmte. Er zijn in deze maanden tal van mogelijkheden om te watersporten en andere activiteiten te ondernemen. Dit zijn de drukste maanden op Corsica.

Najaar

In september en oktober is het klimaat op Corsica zacht. Tegen het einde van september veranderen de kleuren van weelderig groen tot geel en fluweel bruin. Ook deze periode is ideaal om te wandelen. Corsica is weer stil, en de zee is prachtig en nog warm om te zwemmen.
 
 

Nog meer campings:

campings corsica Vacance Select heeft erg mooie campings met stacaravans op Corsica in haar aanbod. Daarnaast ook erg mooie vakantiehuisjes en villa's. campings frankrijk E-camp heeft campings op Corsica. Daarnaast ook campings op het naastgelegen eiland Sardinie.